Biserica Baptistă ”Biruinţa” (TUR VIRTUAL-Galerie FOTO)

 

 

[kml_flashembed publishmethod=”static” fversion=”8.0.0″ movie=”https://maramures.transilvanialocalitati.ro/panorame/flash/maramures/baia-mare/biserici/biruinta.swf” width=”1190″ height=”440″ targetclass=”flashmovie”]

 

Biserica “Biruinţa” este o comunitate de oameni adunată de pe drumurile deşertăciunii şi aşezată sub crucea lui Cristos. Existăm ca să-L onorăm pe Dumnezeu şi să-i slujim pe semeni.

Ştim că alergarea noastră prin sfera deşertăciunii se face în prezenţa unui nor mare de martori şi că în acest timp suntem “o priveliste pentru lume, îngeri şi oameni” (1Corinteni 4:9). Isus Cristos le spunea celor care au început să meargă pe urmele Lui: “Voi sunteti lumina lumii. O cetate aşezată pe un munte, nu poate să rămâna ascunsă.” (Matei 5:14)

Aşezată de Dumnezeu Tatăl pe Stânca vieţii: Isus Cristos Fiul Său, noi am înţeles că Biserica este cetatea care nu poate să ramâna ascunsă. Tocmai de aceea vrem să ne păstram atributul de lumină şi sare. Conştienţi că nu doar răul contaminează, ci şi binele, am vrea să-i contaminăm cu bucurie, speranţă, credinţă, entuziasm şi sfinţenie pe toţi cei cu care interacţionăm.

Vă invităm cu toată dragostea să fiţi părtaşi împreună cu noi la închinare ori de câte ori treceţi prin Baia Mare. Îi salutăm cu bucurie pe toţi vizitatorii acestui site şi le mulţumim că au avut interesul şi răbdarea să ne întâlnească, fie şi doar în cadrul acestui spatiu virtual. Ne recunoaştem slăbiciunile şi ne cunoaştem statutul de fiinţe imperfecte, dar ştim în acelaşi timp că suntem o lucrare în curs de desăvârşire, modelată atent de mâinile iscusite ale Celui care ne va desăvârşi pentru glorie.

Daniel CHEREJI
pastor

sursa: www.biruinta.ro

Lasă un comentariu